مدیر مدرسه علمیه تخصصی الزهرا (س) ساری عنوان کرد:
سمیه کریمی-صدای نکا؛فاطمه عزیزی امروز در گفتگو با خبرنگاران اظهارکرد: بعثت پیامبر اکرم(ص) را میتوان به عنوانِ آغاز راه نوینی برای رهایی انسان از ظلمتِ جهل و گمراهی توصیف کرد.
وی با تاکید بر اینکه بعثت حضرت محمد (ص) رسالتی فراتر از یک رویداد تاریخی داشت، افزود: هدف اصلی آن، تکمیل مکارم اخلاقی و هدایت انسان به سوی کمال بود همچنان که پیامبر(ص) خود فرمودند: «من برای تکمیل مکارم اخلاقی مبعوث شدهام.»
عزیزی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری «مدظلهالعالی»، که فرمودند: بعثت پیغمبر(ص)، اوج رحمت پروردگار بر بنیبشر و انسانیّت بود و حقیقت این است که اگرچه امروز بسیاری از کسان در عالم هستند که مستقیماً خود را در پرتو اشعه بعثت نبىّاکرم(ص) قرار ندادهاند؛ یعنی غیرمسلمانان؛ اما همانها هم از برکات این بعثت، تاکنون منتفع شدهاند»، افزود: مبعث، واقعهای تاریخی و مذهبی است که در آن حضرت محمد (ص) بهعنوان آخرین پیامبر الهی از سوی خداوند برانگیخته شد، که اهمیت این موضوع به چندین دلیل برجسته است.
مدیر مدرسه علمیه تخصصی الزهرا (س) ساری گفت: از جمله دلایل اهمیت بعثت، اینکه آغازگر دورهای جدید در تاریخ بشریت است که وحی الهی به پیامبر اسلام آغاز میشود و با آن دین اسلام به عنوان دین کامل و جامع معرفی میشود، همچنین این واقعه بهعنوان نقطه عطفی در هدایت انسانها به سوی حق و حقیقت محسوب میشود، در واقع پیامبر(ص) با آموزش اصول اخلاقی، اجتماعی و دینی، انسانها را به سوی زندگی بهتر و معنویتر هدایت کرد.
وی ادامه داد: مبعث منجر به شکلگیری جامعه اسلامی و ایجاد بنیادهای اخلاقی و اجتماعی جدید در جزیرهالعرب و سپس در سرتاسر جهان شد، و پیامهایی که از طریق حضرت محمد (ص) نازل شد، نه تنها برای عربها بلکه برای تمام انسانها در تمام زمانها و مکانها است و به عنوان راهنمایی برای زندگی صحیح و معنوی تلقی میشود.
مدیر حوزه خاطرنشان کرد: مبعث باعث تحول فرهنگی و فکری در جوامع مختلف شد و اصول جدیدی در زمینههای حقوق بشر، عدالت اجتماعی و برابری را معرفی نمود.
مدیر مدرسه علمیه تخصصی الزهرا (س) ساری با اشاره به اینکه پیامهای اصلی بعثت؛ ایمان به خدا و معاد، صلح و برادری، اخلاق نیکو، علم و آگاهی بوده است، افزود: پیامهای بعثت محدود به زمان و مکان خاصی نبود، بلکه برای همه انسانها و همه دورانها الهامبخش بود.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰