کارشناس مدرسه علمیه تخصصی الزهرا (س) ساری:

امام هادی (ع)، الگویی برای مبارزه با انحرافات

کارشناس مدرسه علمیه تخصصی الزهرا (س) ساری گفت: امام هادی (ع) برای موضع‌گیری در برابر انحرافات یکی از راه‌هایی که انتخاب کردند بیان معارف ناب اسلامی در پوشش دعا بوده است.
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۲۰ دی ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۵
کد خبر : 3705

سمیه کریمی-صدای نکا: زهرا رجبی اظهارکرد: شرایط زمانی و مکانی هر امام معصومی یکی از القاب آنها را عینیت می‌بخشد؛ اگر چه همه‌ی آنها جامع تمام صفات کمال انسانی بوده‌اند.

وی با تاکید بر اینکه انسان کاملی جز ائمه معصومین «ص» در عرصه وجود پای نگذارده است، افزود: زیرا امام معصوم، دارای صفات و فضایلی است که مختص به ایشان است و کسی نمی‌تواند بدان درجه برسد، ایشان نه تنها کاملترین انسان بلکه کاملترین موجود است.

رجبی تصریح‌کرد: در دوران امامت امام دهم از میان القاب فراوان حضرت، یک لقب از درخشش خاصی برخوردار بوده و آن هم لقب هادی است که به راستی او هادی امت، هادی گمراهان از ضلالت، و به گفته رسول خدا «ص» هادی به سوی خدا بود.

کارشناس مدرسه علمیه تخصصی الزهرا (س) ساری با تاکید بر نقش هدایت ایشان، در چند امور کلیدی که در زمینه‌سازی و آماده‌سازی مردم برای شرایط غیبت امام عصر«عج» بوده است، به مواردی مانند: تعیین وکلا، تقویت پایگاه‌های علمی، تأیید فقها و ارجاع به آنها، ملاقات حضوری، ارتباط پنهانی با پیروان، نامه‌نگاری و موضع‌گیری در برابر انحرافات اشاره کرد.

رجبی تصریح‌کرد: بررسی هر یک از این نقش‌ها بر طلاب مبلغ و پژوهشگر لازم و ضروری است چرا که در جهاد تبیینی که مقام معظم رهبری «مدظله‌العالی» دستور فرمودند؛ الگوی غنی به شمار می‌آید.

وی همچنین گفت: امام هادی (ع) برای موضع‌گیری در برابر انحرافات یکی از راه‌هایی که انتخاب کردند بیان معارف ناب اسلامی در پوشش دعا بوده است، مسئله امام‌شناسی یکی از آن معارف ناب است که هر کس توان رسیدن به آن را بدون راهنمای امام‌شناس ندارد و از آنجایی که شناخت امام یکی از مسلمات و ضروریات اسلام است، اگر مسلمانی، بدون شناخت امام از دنیا برود همانند مردن جاهلیت از دنیا رفته است، چنان که پیامبر خدا (ص) فرمود: «من مات و لم یعرف امام زمانه مات میته جاهلیه.

کارشناس مدرسه علمیه تخصصی الزهرا (س) ساری خاطرنشان کرد: زیارت جامعه کبیره که از متقن‌ترین، صحیح‌ترین و جامع‌ترین متون زیارتی شیعه است؛ امام دهم در این زیارت درس امام‌شناسی و وظیفه‌شناسی مردم در برابر امام را بیان می‌کنند و در میان مسئله امامت؛ موضوع مهدویت، مخصوصا دوران غیبت و ظهور حضرت ولیعصر «عج» را بسیار واضح تبیین کردند.

وی افزود: این مورد باید توجه طلاب پژوهشگر را به خودش جلب کند که امام هادی (ع) چه رهاوردی برای حکومت امام زمان «عج» بیان کردند؟ لذا ضروری است نگاه پژوهشی به زیارت جامعه کبیره داشته باشیم تا هم مرگ جاهلی نداشته باشیم و هم اینکه زمینه‌سازی واقعی برای حکومت امام عصر «عج» را از منبع اصلی دریافت کنیم.

رجبی خاطرنشان‌کرد: ان‌شاءالله بتوانیم با توسل به خود ائمه مطهر معارف ناب اسلامی را درک و ترویج کنیم.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.