سرپرست اداره کل غله و خدمات بازرگانی مازندران:
سمیه کریمی-صدای نکا؛محمدعلی رمضانی سرپرست اداره کل غله و خدمات بازرگانی مازندران در بازدید سرزده از نانوایی های ساری در پی تأکید ویژه استاندار مازندران بر لزوم خدماترسانی مطلوب به مردم و مسافران در ایام پرتردد و همچنین با توجه به افزایش صف در برخی نانواییهای مرکز استان با اشاره به ضرورت کنترل دقیق بر چرخه آرد و نان گفت: با افزایش تقاضا در روزهای پیشرو، هیچگونه کمکاری از سوی واحدهای خبازی پذیرفته نخواهد شد و نظارتها از سوی اتحادیه ، صمت ، بهداشت و دستگاه های نظارتی ادامه خواهد داشت.
وی تأکید کرد که هدف اصلی این اقدامات، پیشگیری از ایجاد صفهای طولانی، عرضه نان باکیفیت و تأمین آرامش خاطر شهروندان است.
کلید بهبود وضعیت نان در ساری/ آموزش نانوایان و توجه به کیفیت آرد
محمدرضا چراغی نیز ضمن قدردانی از پیگیریهای مسئولان استانی و همکاری دستگاههای مرتبط، اظهار داشت: بهبود خدمات نانواییها، توجه به کیفیت آرد و آموزش مستمر نانوایان میتواند تأثیر بسزایی در ارتقای رضایتمندی مردم داشته باشد.
گفتنی است در جریان این بازدید، به برخی واحدهای خبازی تذکر جدی داده شد و تعدادی از واحدهای متخلف نیز توسط بازرسان صمت ، جهت رسیدگی قانونی به تعزیرات معرفی شدند.
مسئولان حاضر تأکید کردند روند این بازدیدها به صورت مستمر ادامه خواهد داشت تا ضمن جلوگیری از تضییع حقوق شهروندان، نان سالم، باکیفیت و در دسترس مردم ساری و استان مازندران قرار گیرد.
در این بازدید که با همراهی محمدرضا چراغی، رئیس اتحادیه خبازان شهرستان ساری و کارشناسان حوزه بهداشت و بازرسان صمت انجام شد، وضعیت تأمین و توزیع آرد، کیفیت نان های عرضه شده، کیفیت آرد مصرفی، رعایت ساعت پخت، نصب تابلوی ساعت کار، رعایت اصول بهداشتی و همچنین نحوه عملکرد نانوایان در سامانه نانینو مورد بررسی قرار گرفت.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰