رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران، در همایش شکرانه انجیر گلوگاه با تأکید بر ظرفیت‌های بالای شرق استان در تولید محصولات سالم و ارگانیک مانند انار و انجیر، گردشگری کشاورزی را به عنوان راهبردی مؤثر برای توسعه پایدار روستاها و افزایش درآمد محلی معرفی کرد. وی از برنامه‌ریزی برای توسعه باغات و صنایع تبدیلی با تمرکز بر کشاورزی اقلیمی در سال پیش رو خبر داد.
تاریخ انتشار : دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۸:۵۱
کد خبر : 13832

سمیه کریمی-صدای نکا؛بابک مومنی رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران شرق مازندران امروز در همایش شکرانه انجیر گلوگاه با اشاره به اینکه شرق استان از تولیدات سالم و ارگانیک نظیر انار و انجیر برخوردار بوده و می‌تواند پایلوت گردشگری کشاورزی باشد، اظهار کرد: توسعه گردشگری کشاورزی در شهرستان گلوگاه می‌تواند به عنوان یک استراتژی مؤثر برای توسعه پایدار مناطق روستایی و ارتقای اقتصاد محلی مورد توجه قرار گیرد.

وی با بیان اینکه برای توسعه گردشگری کشاورزی در گلوگاه باید عملیاتی وارد شویم و با برنامه کارها را اجرایی کنیم، افزود: ظرفیت برای توسعه صنایع تبدیلی و گردشگری روستایی در گلوگاه وجود دارد و باید تولید پایدار و معیشت پایدار وجود داشته و مورد توجه باشد.

مومنی با بیان اینکه محدودیت منابع پایه وجود دارد و کشت مبتنی بر ساختار منطقه تعریف شود،تصریح کرد: در سال پیش رو باید باغات توسعه یافته و کشاورزی مناسب با اقلیم و نیاز تولیدی ما شود و در ادامه آن ارزش افزوده اضافه شود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران خاطرنشان کرد: بیش از ۱۵۰ هکتار از اراضی گلوگاه زیر کشت انجیر گلوگاه قرار دارد و باید برای توسعه اقتصادی باغداران و درآمد پایدار در این بخش تلاش کرد.‌

 

 

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.