رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران:

شرق استان پایلوت گردشگری کشاورزی می‌شود

رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران با اشاره به ظرفیت بی‌نظیر شرق استان در تولید محصولات سالم و ارگانیک مانند انجیر و انار، اعلام کرد این منطقه می‌تواند به قطب گردشگری کشاورزی تبدیل شود و بر لزوم تدوین برنامه عملیاتی برای توسعه پایدار روستایی و ارتقای اقتصاد محلی از این طریق تأکید کرد.
تاریخ انتشار : یکشنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۴ - ۷:۴۷
کد خبر : 13508

سمیه کریمی-صدای نکا؛ بابک مومنی رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران در همایش شکرانه انجیر گلوگاه اظهارداشت: شرق مازندران از تولیدات سالم و ارگانیک نظیر انار و انجیر برخوردار بوده و می‌تواند پایلوت گردشگری کشاورزی باشد.

وی تصریح کرد: توسعه گردشگری کشاورزی در شهرستان گلوگاه می‌تواند به عنوان یک استراتژی مؤثر برای توسعه پایدار مناطق روستایی و ارتقای اقتصاد محلی مورد توجه قرار گیرد.

وی ادامه داد: برای توسعه گردشگری کشاورزی در گلوگاه باید عملیاتی وارد شویم و با برنامه کار‌ها را اجرایی کنیم.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران خاطرنشان کرد: ظرفیت برای توسعه صنایع تبدیلی و گردشگری روستایی در گلوگاه وجود دارد و باید تولید پایدار و معیشت پایدار وجود داشته و مورد توجه باشد.

به گفته مؤمنی، محدودیت منابع پایه وجود دارد و کشت مبتنی بر ساختار منطقه تعریف شود.

وی افزود: در سال پیش رو باید باغات توسعه یافته و کشاورزی مناسب با اقلیم و نیاز تولیدی ما شود و در ادامه آن ارزش افزوده اضافه شود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت: بیش از ۱۵۰ هکتار از اراضی گلوگاه زیر کشت انجیر قرار دارد و باید برای توسعه اقتصادی باغداران و درآمد پایدار در این بخش تلاش کرد.

مؤمنی خاطرنشان کرد: شرق مازندران بهره‌مند از از تولیدات سالم و ارگانیک خوبی نظیر انجیر و انار است و محصولات ناحیه شرق مازندران، برند محصولات سالم است و می‌تواند پایلوت گردشگری کشاورزی باشد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.