معاون هماهنگی امور اقتصادی و گردشگری استانداری مازندران:

جویبار، قطب اقتصادی شمال؛ منطقه ویژه اقتصادی در راه است

معاون هماهنگی امور اقتصادی و گردشگری استانداری مازندران، شهرستان جویبار را با دارا بودن مزیت‌های فراوان در حوزه‌های کشاورزی، دامداری، صنعت، صید و صیادی، گردشگری و بازیافت، یکی از قطب‌های اقتصادی استان و شمال کشور معرفی کرد.
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۲۶ تیر ۱۴۰۴ - ۱۱:۵۰
کد خبر : 11312

سمیه کریمی-صدای نکا؛ محمد ابراهیم تولایی معاون هماهنگی امور اقتصادی و گردشگری استانداری مازندران امروز در جلسه کارگروه مزیت‌های اقتصادی و فرصت‌های سرمایه‌گذاری شهرستان جویبار، این شهرستان را در کنار مزیت‌های فرهنگی، ورزشی، سیاسی و اجتماعی، یکی از قطب‌های اقتصادی استان و حتی شمال کشور در حوزه‌های کشاورزی، دامداری، صنعتی، صید و صیادی، گردشگری و بازیافت معرفی کرد.

او تاکید کرد که این شرایط بستر مناسبی برای استقرار منطقه ویژه اقتصادی در اراضی چپکرود فراهم می‌آورد که این امر چشم‌اندازی روشن برای توسعه تجارت، صنعت گردشگری و رونق اقتصادی استان خواهد بود و این موضوع، مطالبه جدی استاندار مازندران از مدیران سازمان منطقه اقتصادی استان است.

مزیت‌های اقتصادی جویبار و پتانسیل‌های توسعه

 معاون هماهنگی امور اقتصادی و گردشگری استانداری مازندران، در جلسه کارگروه مزیت‌های اقتصادی و فرصت‌های سرمایه‌گذاری شهرستان جویبار، به نکات کلیدی زیر اشاره کرد:

جایگاه اقتصادی جویبار: جویبار به عنوان یکی از قطب‌های اقتصادی استان و شمال کشور شناخته می‌شود.

حوزه‌های مزیت‌دار: این شهرستان در حوزه‌های کشاورزی، دامداری، صنعتی، صید و صیادی، گردشگری و بازیافت دارای مزیت‌های فراوان است.

فرصت منطقه ویژه اقتصادی: شرایط موجود، زمینه مناسبی برای استقرار منطقه ویژه اقتصادی در اراضی چپکرود فراهم می‌آورد.

چشم‌انداز توسعه: تحقق این امر مهم، چشم‌انداز روشنی را برای توسعه تجارت، صنعت گردشگری و رونق اقتصادی استان ایجاد خواهد کرد.

مطالبه استاندار: این موضوع به عنوان مطالبه جدی استاندار مازندران از مجموعه مدیران سازمان منطقه اقتصادی استان مطرح شده است.

نقش نوار ساحلی و توسعه گردشگری دریایی

محمد مدانلو، فرماندار شهرستان جویبار، نیز در این جلسه بر موارد زیر تاکید کرد:

جذابیت نوار ساحلی: شهرستان جویبار دارای ۲۱ کیلومتر نوار ساحلی جذاب است.

مجتمع‌های تفریحی و گردشگری: استقرار چندین مجتمع تفریحی و گردشگری در این منطقه.

پتانسیل‌های جدید: جویبار مستعد تبدیل شدن به قطب مسافرت‌های دریایی، مبادله کالاهای تجاری لوکس، خدمات الکترونیک و بازارچه‌های ساحلی است.

تأثیر بر اقتصاد: این تحولات می‌تواند ضمن جذب گردشگران داخلی و خارجی، زمینه توسعه و رونق اقتصادی نه تنها منطقه بلکه استان و شمال کشور را فراهم کند.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.