مدیرکل مدیریت بحران استانداری مازندران:
سمیه کریمی-صدای نکا؛ حسینعلی محمدی مدیرکل مدیریت بحران استانداری مازندران شامگاه شنبه در گفتگو با خبرنگاران با صدور هشدار سطح نارنجی، از تقویت یک سامانه همرفتی و وقوع رگبار متناوب باران، رعد و برق و وزش باد شدید از بعدازظهر امروز (شنبه) تا اواخر وقت یکشنبه در سراسر استان خبر داد و با اشاره به احتمال جاری شدن روانآب، سیلابی شدن رودخانهها و ریزش سنگ در محورهای کوهستانی، از تمام هماستانیها و مسافران خواست ضمن رعایت کامل نکات ایمنی، از هرگونه توقف و اسکان در بستر و حریم رودخانهها و مسیلها جداً خودداری کنند.
وی در تشریح جزئیات این سامانه بارشی گفت: «بر اساس پیشبینی هواشناسی، از بعد از ظهر امروز شنبه، ۱۷ خرداد ۱۴۰۴، تا اواخر وقت یکشنبه، ۱۸ خرداد، شاهد رگبار متناوب باران، رعد و برق، وزش باد گاهی نسبتاً شدید، مه گرفتگی و احتمال تگرگ خواهیم بود.»
محمدی افزود این ناپایداریها به طور ویژه در مناطق آلاشت، بلده، بیشه بنه هزارجریب، سوادکوه، دلیر، رینه، سوادکوه شمالی، سیاهبیشه، کجور، کلاردشت، کیاسر و همچنین در دامنه و ارتفاعات تمام شهرستانهای استان پیشبینی میشود.
مخاطرات احتمالی سامانه بارشی
مدیرکل مدیریت بحران استانداری مازندران تبعات فعالیت این سامانه را جاری شدن روانآبهای محلی، افزایش حجم آب و سیلابی شدن رودخانهها و مسیلها،ریزش سنگ در محورهای کوهستانی و کاهش دید به دلیل مه،آسیب به سازههای موقتی، داربستها و تابلوهای تبلیغاتی،خطر وقوع صاعقه بهویژه در ارتفاعات و فضاهای باز و مواج و طوفانی شدن دریا عنوان کرد.
توصیههای ایمنی به مردم، گردشگران و رانندگان
وی با تاکید بر لزوم رعایت نکات ایمنی، توصیههای زیر را ارائه کرد:مسافران و طبیعتگردان: از هرگونه توقف، اسکان و برپایی چادر در بستر و حریم رودخانهها، مسیلها، ارتفاعات و فضاهای باز جداً خودداری کنند.
محمدی از اقشار مختلف خواست:
رانندگان:
هنگام تردد در محورهای مواصلاتی، بهویژه در جادههای کوهستانی، ضمن رعایت کامل ایمنی، اطلاعات مسیر را از پلیس راه و راهداری دریافت کنند.
دامداران:
دامهای خود را از حاشیه رودخانهها، دهانه مسیلها و ارتفاعات دور کرده و در مکانهای امن نگهداری نمایند.
هشدار به کشاورزان و صاحبان مشاغل دریایی
وی همچنین خطاب به فعالان اقتصادی و کشاورزان گفت:شالیکاران و کشاورزان: نسبت به مقاومسازی و استحکام پوشش خزانههای برنج و سازههای گلخانهای اقدام نمایند.
پرورشدهندگان ماهی:
صاحبان حوضچهها و قفسهای پرورش ماهی اقدامات احتیاطی لازم را در برابر سیلاب و طوفانی شدن دریا به عمل آورند.
فعالان حوزه دریا:
از هرگونه قایقرانی، صیادی، ورزشهای آبی و فعالیتهای بندری در زمان طوفانی بودن دریا خودداری گردد.
اعلام آمادهباش به دستگاههای اجرایی و امدادی
مدیرکل مدیریت بحران استانداری مازندران تاکید کرد: «به شهرداران و دهیاران محترم توصیه میشود نسبت به بازدید از سازههای موقتی و پاکسازی و لایروبی کانالها و دهانه پلها اقدام کنند.
وی خاطرنشان کرد: همچنین کلیه نیروهای امدادی و خدماتی ضمن آمادهسازی تجهیزات، آمادگی لازم جهت هرگونه عملیات امداد و نجات را داشته باشند.»
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰