مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران:
سمیه کریمی-صدای نکا؛ سعید کهنسال، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران امروز در چهاردهمین همایش فصلی جمعیت جانبازان استان، از وجود ۱۱ هزار و ۱۲۳ نفر از فرزندان شهدا و جانبازان فاقد مسکن در استان خبر داد و این مسئله را یکی از بزرگترین چالشهای پیشروی بنیاد شهید عنوان کرد.
وی همچنین بر لزوم اصلاح و تجمیع قوانین حوزه ایثارگران تأکید کرد.
این همایش فصلی که با حضور مسئولان در صنایع چوب و کاغذ ساری برگزار شد، شاهد سخنرانی کهنسال در خصوص فعالیتهای بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران بود. وی با اشاره به موفقیت این بنیاد در برگزاری اعیاد و مناسبتها، رضایت بالای جامعه ایثارگری از برنامههای اجرا شده را نشانهای از همراهی و حمایت آنان دانست.
نیاز به حمایت و اصلاح قوانین
کهنسال با اشاره به وجود ۶۸ تشکل فعال ایثارگری در استان، از جمله جمعیت جانبازان، نقش آنها را در پیگیری مطالبات و مسائل ایثارگران مهم ارزیابی کرد. او افزود: “امروز ما بیش از هر زمان دیگری به حمایت و خدمات اجتماعی جامعه ایثارگری نیاز داریم. جامعه ایثارگری ما مملو از اخلاص و صمیمیت هستند و نفوذشان در دستگاهها باید افزایش پیدا کند. یکی از دلایلی که نشستهای متعدد با دستگاههای اجرایی برگزار میکنیم، مطالبهگری در چارچوب قوانین و مقررات است.”
مدیرکل بنیاد شهید مازندران به موانع قانونی و اجرایی موجود در خدمترسانی به ایثارگران پرداخت و اظهار داشت: “امروز خواسته جامعه ایثارگری ما، آزادگان و جانبازان، با برخی قوانین و مقررات موجود همخوانی ندارد و این قوانین باید اصلاح شوند.” وی همچنین به موضوع واگذاری اختیارات به استانها بر اساس ظرفیتها اشاره کرد و افزود: “علیرغم تأکید بر واگذاری اختیارات، این امر به درستی محقق نمیشود و علت آن وجود موانع قانونی است که باید برداشته شوند.”
مشکل مسکن ایثارگران و قدردانی از استاندار
کهنسال در ادامه سخنان خود، با تأکید بر مشکل مسکن ایثارگران، از حمایت استاندار مازندران در رابطه با موضوع واگذاری زمین برای جامعه ایثارگری فاقد مسکن قدردانی کرد و ابراز امیدواری کرد که با پیگیریهای دکتر یونسی، استاندار مازندران، این مشکل مرتفع شود.
ضرورت همراهی با جامعه ایثارگری
وی در پایان تأکید کرد: “در اجرای قوانین و مقررات ضعفهایی وجود دارد و خود بنیاد شهید و امور ایثارگران به تنهایی توان این کار را ندارد. حتماً باید با جامعه بزرگ ایثارگری همراه شویم تا بتوانیم این راه شایسته را دنبال کنیم.” کهنسال همچنین بر پیشگامی جامعه ایثارگری در حوزههایی مانند روایتگری، تاریخ شفاهی و بهرهگیری از توانمندی شرکتهای دانشبنیان در زمینه هوش مصنوعی و رویدادهای هوشمندانه، خلاقانه و نوآورانه تأکید کرد.
این همایش با حضور سردار رستمیان، از فرماندهان جبهه مقاومت در خانطومان سوریه، بابایی کارنامی، نماینده مردم ساری و میاندورود در مجلس شورای اسلامی، نوبخت، فرماندار ساری، مرادی، دبیر جمعیت جانبازان استان و جمعی دیگر از مسئولان برگزار شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰