سرپرست اداره‌کل غله و خدمات بازرگانی مازندران با اشاره به دو برابر بودن سرانه نانوایی در استان نسبت به میانگین کشوری و ضعف اقتصادی نانوایان، از عدم به‌روزرسانی نرخ دستمزدها به عنوان چالش اصلی این حوزه نام برد. و بر لزوم واقعی‌سازی دستمزدها و تشدید نظارت‌ها برای بهبود وضعیت نان و رضایت مردم تاکید کرد.
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۸ خرداد ۱۴۰۴ - ۲۰:۳۸
کد خبر : 8932

سمیه کریمی-صدای نکا؛ محمدعلی رمضانی، سرپرست اداره‌کل غله و خدمات بازرگانی مازندران، به تبیین ابعاد فنی و کارشناسی چالش‌های حوزه گندم، آرد و نان در سطوح ملی، استانی و شهرستانی پرداخت و وظایف، اختیارات و مأموریت‌های دستگاه‌های اجرایی مرتبط با این بخش را تشریح کرد.

تعدد نانوایی‌ها و ضعف اقتصادی؛ ریشه‌های مشکلات حوزه نان

رمضانی با اشاره به چالش دو برابری سرانه تعداد نانوایان در استان مازندران نسبت به میانگین کشوری، وضعیت شهرستان بابل را نیز در این زمینه نامطلوب ارزیابی کرد.

وی یکی از اصلی‌ترین مشکلات این حوزه را ضعف اقتصادی نانوایان به‌دلیل تعدد نانوایی‌ها دانست و عدم به‌روزرسانی نرخ‌های دستمزد سالانه خبازان را از دیگر چالش‌های جدی برشمرد.

او تصریح کرد: «عدم اصلاح به‌موقع نرخ دستمزدها در سال‌های گذشته، منجر به انباشت مطالبات نانوایان و تضعیف بنیه اقتصادی آنان شده و این مسئله را می‌توان یکی از مهم‌ترین عوامل بروز تخلف در برخی واحدهای نانوایی دانست.»

واقعی‌سازی دستمزدها و نظارت قاطع؛ راهکار بهبود وضعیت نان

در پایان نشست حاضران ضمن حمایت از واقعی‌سازی نرخ دستمزد نانوایان، بر لزوم افزایش رضایتمندی مردم و تقویت نظارت میدانی پس از اصلاح نرخ‌ها تأکید کردند.

همچنین، خواستار برخورد قاطع و بازدارنده با معدود نانوایان متخلف که موجب اختلال در آرامش روانی جامعه می‌شوند، شدند.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.