سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی و گردشگری استانداری مازندران:
سمیه کریمی-صدای نکا؛ محمدابراهیم تولایی امروز در جلسه کارگروه گندم، آرد و نان مازندران با تقدیر از زحمات همه نانوایان استان در تأمین نان شهروندان، اظهارداشت: این جلسه اولین کارگروه آرد و نان استان در سال جدید بود که مقرر شد مسائل مختلفی مورد بررسی قرار گیرد و آندسته از مسائلی که امکان تصمیم گیری در استان وجود دارد را حل و فصل کنیم و در برخی از مسائلی که از حوزه اختیارات استانی خارج است از طریق مقامات ملّی به نتیجه برسیم.
وی اضافه کرد: باید تلاش کنیم تا حداکثر آرد مورد نیاز در استان مازندران تولید شود.
تولایی افزود: برای اولین بار در اداره کل امور اقتصادی استانداری مازندران مقرر شد در راستای رفع دغدغه های فعالان صنعت آرد و نان 5 نفر از رؤسای اتحادیه خبازان از شرق تا غرب استان را به عنوان مشاور خود در تصمیم گیری ها انتخاب کنیم تا از نظرات خبازان نیز استفاده شود.
سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی و گردشگری استانداری مازندران تصریح کرد: نشستی با بانک سپه، خبازان و اداره کل امور اقتصادی استانداری مازندران خواهیم داشت تا هماهنگی های این حوزه بیشتر شود.
در این جلسه، مسائل کلان و چالشهای عملیاتی حوزه گندم، آرد و نان استان مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
حمایت و نظارت توأمان بر نانوایان مازندران ضروری است
در ادامه محمدعلی رمضانیسرپرست اداره کل غله و خدمات بازرگانی مازندران گزارشی از وضعیت موجود ارائه داد و اعلام کرد: در حال حاضر ۴۶۲۷ واحد نانوایی یارانهای نوع ۱ و ۲ در استان فعال هستند و حدود ۳۰۰ واحد نیز از نوع ۶ میباشند.
وی با ارائه گزارشی جامع از وضعیت آرد و نان در سطح استان مازندران، به تشریح شرایط موجود در شهرستانهای تنکابن و رامسر پرداخت.
سرپرست اداره کل غله و خدمات بازرگانی مازندران با اشاره به برخی چالشهای پیشروی صنف نانوایان، ضرورت توجه به معیشت آنها و توجیه اقتصادی این صنف، بر حمایت از این قشر زحمتکش و همچنین لزوم نظارت موثر بر عملکرد آنها تأکید کرد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰