رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس تاکید کرد:
سمیه کریمی-صدای نکا؛ علی بابایی کارنامی امروز در گفتگو با خبرنگاران یکی از خواستهها در کمیسیون اجتماعی مجلس از دیوان محاسبات کشور را شفاف شدن مسائل پرداخت و عدد و ارقام مسئولیتهای اجتماعی در کشور عنوان کرد و افزود: برآورد ما 200همت در کشور است اما نظم و نسق ندارد؛ بنابراین از دیوان محاسبات خواستیم که این را به عدد درآورد و به کمیسیون اجتماعی مجلس گزارش دهد تا به تفکیک از شرکتهای بخش خصوصی و دولتی مطالبه کنیم و به مردم هم گزارش دهیم.
وی یکی از راهبردهای مهم کمیسیون اجتماعی مجلس در دوره پیشرو را جدی کردن بحث نظارت عنوان و تصریح کرد: نظارت هم ادله و مستندات خاص خود را میطلبد؛ از آنجا که یکی از بازوهای رسمی و قانونی مجلس شورای اسلامی در این زمینه دیوان محاسبات کشور است، در اولین نشست کمیسیون اجتماعی مجلس در سال ۱۴۰۴ با دعوت از احمدرضا دستغیب، رئیس دیوان محاسبات کشور، گزارش عملکرد 1403 و 6 ماه دوم 1402 دیوان در حوزه مأموریتهای مسائل اجتماعی کشور را درخواست کردیم.
نماینده مردم شریف ساری و میاندورود در مجلس اظهار کرد: رئیس دیوان محاسبات کشور و همکاران او گزارش خوبی در این موضوعات به تفکیک ۹ حوزه مأموریتیشان از جمله حوزههایی مانند بانک رفاه کارگران، سازمان اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، سازمان بهزیستی، کمیته امداد امام خمینی(ره)، صندوقهای بازنشستگی در شقوق مختلف آن، خود وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در کمیسیون اجتماعی ارائه دادند، همه اینها را احصاء کردیم و در نتیجه مقرر شد این جلسات هماندیشی در قالب یک کمیته کاری به صورت دو ماهانه یا سهماهانه برگزار شود و ما در کمیسیون مستند به این گزارشات در قالب سوال یا پرسش یا حضور مقامات بحث و گفتوگو داشته باشیم تا دقیقتر مسائل اجتماعی پیگیری شود.
رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: یکی از خواستههای ما در کمیسیون اجتماعی مجلس از دیوان محاسبات کشور شفاف شدن مسائل پرداخت و عدد و ارقام مسئولیتهای اجتماعی در کشور بود زیرا برآورد ما ۲۰۰ همت در کشور است اما نظم و نسق ندارد.
بابایی کارنامی ادامه داد: امروز از دیوان محاسبات خواستیم که این را به عدد درآورد و به کمیسیون اجتماعی مجلس گزارش دهد تا به تفکیک از شرکتهای بخش خصوصی و دولتی مطالبه کنیم و به مردم هم گزارش دهیم. اولویت ما هم روی مسائل آسیبهای اجتماعی است.
وی ادامه داد: از آنجا که براساس قانون دیوان محاسبات کشور با دو کمیسیون اجتماعی و برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی سروکار دارد که ارتباط آن با کمیسیون اجتماعی از باب ساختاری و نیروی انسانی و کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات از باب تأمین منابع مالی است؛ یک خواسته هم دیوان محاسبات از کمیسیون اجتماعی داشت و از ما برای جذب نیروی انسانی توانمند و ماهر برای تأمین کمبود نیروی انسانی در استانها و در کشور کمک خواستند که ما در کمیسیون اجتماعی اعلام آمادگی کردیم.
نماینده مردم ساری و میاندورود در مجلس افزود: در مجموع تعامل بین دیوان محاسبات کشور و کمیسیون اجتماعی مجلس روندی رو به جلو دارد و کار را بهتر خواهد کرد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰