دبیر کارگروه آد و نان و مدیرکل غله و خدمات بازرگانی مازندران به شرایط خاص استان در ایام نوروز اشاره کرد و گفت: با توجه به مسافرت‌های نوروزی و افزایش تقاضا برای کالا‌های اساسی در استان در مجموع بیش از ۵۰ هزار کیسه آرد فوق العاده علاوه بر سهمیه ثابت ماهانه برای پخت نان در واحد‌های خبازی کشیک ایام نوروز در نظر گرفته شد.
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۲۲ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۶:۰۰
کد خبر : 10692
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی مازندران:

تخصیص ۵۰ هزار کیسه آرد فوق العاده نوروزی به نانوایان مازندران

تخصیص ۵۰ هزار کیسه آرد فوق العاده نوروزی به نانوایان مازندران

دبیر کارگروه آد و نان و مدیرکل غله و خدمات بازرگانی مازندران به شرایط خاص استان در ایام نوروز اشاره کرد و گفت: با توجه به مسافرت‌های نوروزی و افزایش تقاضا برای کالا‌های اساسی در استان در مجموع بیش از ۵۰ هزار کیسه آرد فوق العاده علاوه بر سهمیه ثابت ماهانه برای پخت نان در واحد‌های خبازی کشیک ایام نوروز در نظر گرفته شد.

آوای خزر:عباسعلی وفائی نژاد با بیان اینکه بیش از ۵۰ هزار کیسه آرد فوق العاده علاوه بر سهمیه ثابت ماهانه برای پخت نان در واحد‌های خبازی کشیک ایام نوروز در نظر گرفته شد، اظهار داشت: با توجه به همزمانی ماه رمضان و ایام تعطیلات نوروزی، تمهیدات و تدابیر لازم برای افزایش تولید نان در استان مازندران به منظور تامین نان مورد نیاز مسافران نوروزی و شهروندان استان اتخاذ شد و در مرحله اول ۳۵ هزار کیسه آرد به صورت فوق العاده و به تشخیص کارگروه‌های آرد ونان شهرستان‌ها به نانوایان کشیک ایام نوروز اختصاص یافت.

وی با توجه به ترافیک سنگین جاده‌ای در ایام نوروز و نگرانی‌ها در خصوص آردرسانی به واحد‌های خبازی در این ایام، تصریح کرد: با تمهیدات صورت گرفته به منظور ذخیره سازی کافی آرد در شهرستان‌ها و افزایش پخت و تولید نان، آرد مورد نیاز واحد‌های خبازی قبل از زمان اجرای طرح در سطح استان توزیع گردید.

وفائی نژاد افزود: خبازی‌های مشمول طرح کشیک نوروزی به منظور سهولت دسترسی مسافران نوروزی به نصب بنر‌های متحدالشکل بر درب واحد صنفی خود می‌پردازند.

دبیرکارگروه آرد و نان مازندران همچنین با تاکید بر فرمانداران و دستگاه‌های نظارتی گفت: در ایام ماه مبارک رمضان و تعطیلات نوروز به منظور بررسی وضعیت عملکرد نانوایی‌ها در استفاده از آرد فوق‌العاده تخصیصی، نظارت بر فعالیت این واحد‌های صنفی افزایش خواهد یافت.

وفائی نژاد تاکید کرد: دستگاه‌های نظارتی استان و اتحادیه‌های صنفی دقت و نظارت بیشتری به ساعت پخت نانوایی‌ها و همچنین تعطیلی خودسرانه و یا دریافت مرخصی برخی واحد‌ها در ایام تعطیل نوروز داشته باشند تا اختلالی در ارائه خدمت به مردم و مسافران ایجاد نشود.

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی مازندران اظهار داشت: شهروندان هرگونه شکایت و نارضایتی از نحوه عملکرد واحد‌های ارائه کننده خدمات از جمله تعطیلی خودسرانه، کاهش زمان پخت را می‌توانند از طریق تلفن ۱۲۴ ستاد خبری اداره کل صنعت، معدن و تجارت و ۱۳۵ تعزیرات حکومتی اعلام تا مراتب فورا مورد رسیدگی قرار گیرد.

انتهای پیام/

 خبرنگار: سعید منصوری

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.