سرپرست اداره کل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری مازندران:
سمیه کریمی-صدای نکا؛ روح الله صادقی گلافشانی امروز در نشست هماندیشی تشکلهای زیستمحیطی شهرهای مرکزی استان به نقش سازمانهای مردمنهاد در توسعه پایدار، چالشهای زیست محیطی استان و ضرورت همگرایی برای حفاظت از محیط زیست اشاره کرد.
وی بر ضرورت مشارکت مردمی در حفاظت از محیط زیست تأکید کرد و افزود: «برای دستیابی به توسعه پایدار، باید مردم را در کنار خود داشته باشیم.
صادقی گلافشانی ادامه داد: سازمانهای مردمنهاد بهعنوان پل ارتباطی میان مردم و مسئولان، با ساختاری غیرانتفاعی و غیرسیاسی، وظیفه مطالبهگری را بر عهده دارند.»
سرپرست اداره کل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری مازندران با اشاره به اصل ۵۰ قانون اساسی، حفظ محیط زیست را وظیفهای همگانی دانست و افزود: «در حال حاضر، بیش از ۴۰۰ تشکل در استان مازندران ثبت شدهاند که تنها ۲۰۰ تشکل بهصورت فعال در حوزههای مختلف فعالیت میکنند.
وی تصریح کرد: تلاش خواهیم کرد روند صدور مجوز برای ثبت رسمی تشکلهای زیستمحیطی را تسهیل کنیم و از طریق برگزاری کارگاههای آموزشی و برنامههای توانمندسازی، ظرفیت این تشکلها را ارتقا دهیم.»
در مدیریت پسماند توفیق چندانی نداشتیم
حسینعلی ابراهیمی کارنامی با تأکید بر اهمیت مطالبهگری فعالان محیط زیست گفت: «حفظ محیط زیست بدون حضور و مشارکت تشکلهای مردمی و فعالان این حوزه ممکن نیست. طی ماههای اخیر، دو نشست مشابه با تشکلها و فعالان محیط زیست در شرق و غرب استان برگزار شد و این جلسه سومین نشست است که نشاندهنده عزم جدی برای تعامل و همافزایی در این حوزه است.»
وی به چالشهای استان در مدیریت پسماند اشاره کرد و افزود: «در حوزه پسماند توفیق چندانی نداشتیم و نیاز است که رویکردها و روشهای خود را تغییر دهیم. از ایدههای نو و خلاقانه در این زمینه استقبال میکنیم.»
مدیرکل حفاظت محیط زیست مازندران همچنین بر ضرورت تشکیل شبکه استانی تشکلهای زیستمحیطی تأکید کرد و گفت: «ایجاد یک شبکه منسجم از تشکلهای زیستمحیطی، ضمن انسجامبخشی به فعالیتها، زمینهساز همکاری هدفمند و مؤثر خواهد بود. همه ما یک هدف مشترک داریم و آن حفظ محیط زیست و امنیت زیستی استان است.»
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰