یادداشت/ آزاده بابانژاد

#انتخاب_ایران

چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با برگزاری دو مرحله نفسگیر به پایان رسید و پزشکیان انتخاب ایران شد.
تاریخ انتشار : شنبه ۱۶ تیر ۱۴۰۳ - ۱۵:۱۷
کد خبر : 10716
یادداشت/ آزاده بابانژاد

#انتخاب_ایران

#انتخاب_ایران

چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با برگزاری دو مرحله نفسگیر به پایان رسید و پزشکیان انتخاب ایران شد.

آوای خزر – آزاده بابانژاد: پرواز اردیبهشت ناباورانه بود. مسیر انقلاب، اما باید ادامه می‌یافت و آزمونی بزرگ برای ایران سربلند رقم می‌خورد. هشتم تیرماه روز تعیین سرنوشت خیلی زود آمد و نیمه‌کاره ماند. دیروز، اما ۱۵ تیرماه روزی برای پایان دادن به یک رویداد برای یک شروع تازه بود و امروز تا خورشید طلوع‌نکرده، سرنوشت ایران از سر نوشته شد.

مسعود پزشکیان توانست از ۳۰ میلیون و ۵۳۰ هزار و ۱۵۷ رأی مردم ایران، با ۱۶ میلیون و ۳۸۴ هزار و ۴۰۳ رأی نهمین رئیس جمهور منتخب جمهوری اسلامی ایران شود. سعید جلیلی دیگر نامزد انتخابات مرحله دوم ریاست جمهوری ۱۳ میلیون و ۵۳۸ هزار و ۱۷۹ رأی را به دست آورد.

انتخابات چهاردهم، فراز و نشیب‌های زیادی داشت. همه پیش‌بینی‌ها و معادلات را به هم زد، فصلی تازه در حماسه مردمی را به ویژه در مرحله دوم رقم زد. نشان داد که اگر کشور بخواهد تغییر کند این تغییر جز از مسیر و با حضور مردم امکانپذیر نیست.

ترغیب رسانه‌های داخلی به حضور پرشور مردم در انتخابات، معرفی متفاوت نامزد‌ها از طریق رسانه ملی، گوش به فرمان ولی زمان بودن، برای آرمان‌های خود جنگیدن، و آمدن برخی‌ها پس از سال‌ها برای ایرانی سربلند پای میدان رأی، امنیت و آرامش انتخاباتی، رقابتی بی‌سابقه با صحبت‌هایی کمتر شنیده شده و موج جدیدی از حضور مردم در سایه شفافیت آرای انتخاباتی با حضور داوطلبانه نمایندگان نامزد‌ها در شعبات اخذ رأی، همه و همه به خلق یک حماسه مردمی انجامید.

انتخابات ریاست جمهوری ایران در مرحله چهاردهم نشان داد که گروه‌های مختلف سیاسی زمانی برنده آزمون هستند که تکبر و خودرأیی را کنار بگذارند و برای یک هدف مشترک بسیج شوند، نشان داد که فهم سیاسی مردم بالا رفته و چند دستگی، انشقاق و انفکاک، و البته وحدت و یکپارچگی را می‌فهمند و برای خلق حماسه، رو به جانب اتحاد صف می‌کشند.

۱۵ تیرماه ۱۴۰۳ نشان داد که با برنامه یا بی‌برنامه بودن صرفاً امتیاز مورد علاقه‌ی مردم نیست، واکنش و مدیریت صحنه مهم است، تصمیم برای تغییر، برای بهتر بودن، برای عبور از چالش‌ها و دست‌اندازها، و تصمیم برای بهبودی حال مردم ایران و ایجاد رفاه بیشتر مهم است.

اینکه “مردم! به شما دروغ نمی‌گویم” گرچه شعار است، اما یک تعهد مردانه و اخلاقی است، مطالبه‌گری می‌آورد، سطح توقعات را بالا می‌برد، نظارت‌ها را حساس‌تر می‌کند و حتما پزشکیان این حرف را با اطمینان زده‌است.

رئیس جمهور منتخب تضمین داده است که در برابر گشت‌های اجباری، فیلتر کردن و فیلترشکن بازی و فشار‌های بیرونی در همه جلسات، تمام قد بایستد. این جمله و دیگر جملاتی که مسعود پزشکیان تضمین یا تعهد داده است از نگاه مردم دور نمی‌ماند.

حالا او رئیس جمهور ایران است، اینکه اطرافیان او چه کسانی هستند مهم است ولی اینکه نقش آنها در پیشبرد اهداف عالیه جمهوری اسلامی برای مشاوره به پزشکیان تا چه حد و چگونه خواهد بود البته مهمتر است.

رهبر انقلاب از منتخب مردم خواسته که راه شهید رئیسی را ادامه دهد. سعید جلیلی رقیب انتخاباتی به او تبریک گفته، به طور معمول روئسای جمهور کشور‌های دیگر نیز یک به یک به او تبریک گفته و می‌گویند. این مرسومات می‌گذرند و خیلی زود باید کابینه شکل بگیرد.

این تازه آغاز راه است. همه آنهایی که برای ایران سربلند و برای مردمان بی‌نظیرش رفاه، امنیت و عدالت را خواستارند باید رقابت‌ها را فراموش کنند و به رفاقت‌ها روی بیاورند.

مسعود پزشکیان انتخاب ایران در یک مشارکت ۴۹.۸۰ درصدی است. دنیا به این انتخاب و این مشارکت احترام می‌گذارد.

انتهای پیام/۱۰۰۱/

 خبرنگار: آزاده بابانژاد
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.