سرپرست اداره کل غله و خدمات بازرگانی مازندران:

تأمین امنیت غذایی رسالت اصلی کارکنان سیلو است

سرپرست اداره کل غله و خدمات بازرگانی مازندران بر اهمیت نقش آنان در تأمین امنیت غذایی و خدمت‌رسانی به مردم استان تأکید کرد.
تاریخ انتشار : دوشنبه ۱۰ شهریور ۱۴۰۴ - ۱۵:۳۹
کد خبر : 15392

سمیه کریمی-صدای نکا؛محمدعلی رمضانی سرپرست اداره کل غله و خدمات بازرگانی مازندران امروز در بازدید از سیلوی ۱۰۳ هزارتنی گندم شهید میرزاپور نکا با هدف بررسی ظرفیت‌ها، چالش‌ها و نیازهای اداری و لجستیکی این مجموعه بخش‌های مختلف سیلو از جمله محوطه، امکانات اداری و زیرساخت‌های لجستیکی مورد ارزیابی قرار گرفت و کمبودها و مشکلات موجود به‌طور میدانی بررسی شد.

وی با اشاره به قرار گرفتن در هفته دولت، از تلاش‌ها و زحمات شبانه‌روزی کارکنان سیلو به‌ویژه در روزهای تعطیل قدردانی کرد.

سرپرست اداره کل غله و خدمات بازرگانی مازندران همچنین با یادآوری نقش پررنگ کارکنان این مجموعه در دوران جنگ تحمیلی رژیم صهیونیستی علیه ایران، بر اهمیت رسالت آنان در تأمین امنیت غذایی و خدمت‌رسانی به مردم استان تأکید کرد.

راهکارهای عملی برای بهبود عملکرد سیلوی شهید میرزاپور بررسی شد

در ادامه، حسن فلاح رئیس اداره ذخیره‌سازی شهید میرزاپور، گزارشی از فعالیت‌ها، اقدامات بهسازی و نوسازی تجهیزات سیلو ارائه داد. این گزارش در حضور معاونین فنی و بازرگانی و مدیران ستادی بررسی شد و راهکارهایی عملی برای رفع مشکلات و بهبود روند فعالیت‌ها مطرح گردید.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.