معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مازندران تاکید کرد:

لزوم استمرار و کیفیت داده‌ها در مراکز درمانی

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مازندران بر اهمیت کیفیت و استمرار داده‌های آزمایشگاهی در مراکز درمانی دولتی و خصوصی تأکید کرد.
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۲۱ خرداد ۱۴۰۴ - ۲۰:۰۱
کد خبر : 9422

سمیه کریمی-صدای نکا،آزاده ناظری معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مازندران امروز در نشست هم‌اندیشی وبیناری مدیران و کارشناسان آزمایشگاهی دانشگاه های کلان منطقه یک کشور به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی مازندران با قدرانی از حضور کارشناسان ارشد وزارت متبوع و همکاران دانشگاهی ضمن قدردانی از حضور کارشناسان ارشد وزارت بهداشت و همکاران دانشگاهی، بر لزوم حفظ کیفیت و استمرار داده‌ها در مراکز درمانی تأکید کرد.

وی افزود: «ارسال مستمر و روزانه نتایج آزمایشگاهی به سامانه سپاس یکی از الزامات اجرایی و از مسائل قابل پیگیری در مدیریت امور آزمایشگاه‌ها است.»

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مازندران در ادامه خاطرنشان کرد که این موضوع به‌ویژه برای مراکز درمانی تابعه دانشگاه‌های علوم پزشکی بسیار مهم است و باید از نظر فنی و مدیریتی به‌طور مستمر مورد نظارت قرار گیرد تا کیفیت داده‌ها به‌طور بهینه حفظ شود.

تاکید وزارت بهداشت بر ارسال آنلاین و روزانه نتایج آزمایش‌ها/ پروانه مسئولان فنی متخلف تمدید نمی‌شود

همچنین اختر دانش معاون فنی مدیریت IT وزارت بهداشت با تاکید بر ضرورت ارسال برخط، کامل و مستمر داده‌های آزمایشگاهی به پایگاه‌های اطلاعاتی، اعلام کرد که پروانه مسئولین فنی آزمایشگاه‌هایی که کمتر از ۸۰ درصد ارسال داده داشته باشند، تمدید نخواهد شد.

عدم تمدید پروانه متخلفان:

اختردانش، معاون فنی مدیریت IT وزارت بهداشت، تاکید کرد که پروانه مسئولین فنی آزمایشگاه‌هایی که زیر ۸۰ درصد ارسال داده دارند، تمدید نخواهد شد.

سیاست بالادستی:

وی تصریح کرد که این تصمیم در راستای سیاست‌های کلان و تاکید مقام عالی وزارت بهداشت بر ارسال نتایج آزمایش‌ها به سامانه پرونده الکترونیک سلامت است.

بستر فنی فراهم است:

به گفته این مقام مسئول، بستر فنی لازم برای ارسال داده‌ها به پایگاه‌های مرتبط فراهم بوده و ارسال باید به صورت برخط (آنلاین) و با استمرار روزانه صورت گیرد.

سه استراتژی اصلی ارسال داده:

این فرآیند بر سه استراتژی کلیدی استوار است: کیفیت داده، ارسال کامل داده و ارسال مستمر و روزانه.

قابلیت ردیابی آزمایش‌های حساس:

اختردانش افزود که تمامی آزمایش‌ها، از جمله آزمایش‌های مرتبط با “جوانی جمعیت” و “سقط جنین”، در سامانه سپاس (سامانه پرونده الکترونیک سلامت ایران) قابل ردیابی هستند.

بررسی چالش‌ها:

در این جلسه، مشکلات و چالش‌های موجود در این زمینه با حضور دانشگاه‌های قطب مورد بحث و بررسی قرار گرفت و راهکارهای لازم تبادل نظر شد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.