نماینده ولی فقیه در مازندران با تأکید بر اینکه اسلام غدیری مورد تأیید خداوند است، روایت، درایت و صیانت را سه وظیفه مهم در قبال واقعه غدیر دانست و گفت: "مسئولان و کارگزاران نظام علوی باید با عملکرد صحیح خود، مبلّغ غدیر باشند."
تاریخ انتشار : شنبه ۱۰ خرداد ۱۴۰۴ - ۲۱:۵۳
کد خبر : 9000

سمیه کریمی-صدای نکا؛ آیت‌الله محمدی لائینی امروز در گردهمایی و هم‌اندیشی مبلغان و مروجان دهه غدیر، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره مرحوم آیت‌الله نظری، بنیانگذار دهه غدیر، این عید بزرگ را تبریک گفت و بر شکرگزاری نعمت ولایت امیرالمومنین (ع) و ائمه معصومین (ع) تأکید کرد.

تلاقی مناسبت‌ها و تأکید بر راه امام خمینی (ره)

وی با اشاره به تقارن این ایام با مناسبت‌هایی چون سالروز شهادت امام محمد باقر (ع)، شهادت حضرت مسلم و هانی بن عروه، شهدای پانزده خرداد و شهدای حج سال ۶۶، این مناسبت‌ها را گرامی داشت و تسلیت گفت. همچنین با گرامیداشت سالروز رحلت بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی، حضرت امام خمینی (ره)، بر ادامه راه و سیره ایشان تأکید کرد و حضور مقام معظم رهبری، حضرت آیت‌الله خامنه‌ای را نعمتی بزرگ برای انقلاب و کشور دانست.

عظمت غدیر و تأیید الهی

آیت‌الله محمدی لائینی با اشاره به عظمت واقعه غدیر، خاطرنشان کرد: “خداوند متعال اسلام بدون غدیر را راضی ندانست. به استناد آیه «الیوم اکملت لکم دینکم و اتممت علیکم نعمتی و رضیت لکم الاسلام دینا»، اسلام غدیری مورد تأیید و رضایت است.”

سه وظیفه اصلی در قبال غدیر

نماینده ولی فقیه در استان مازندران سه وظیفه اصلی در قبال غدیر را تشریح کرد:

۱. روایت غدیر: انتقال صحیح و مستند واقعه غدیر به نسل‌های آینده ضرورت دارد. ماجرای غدیر باید سینه به سینه، خانواده به خانواده، مسجد به مسجد و مدرسه به مدرسه به طور کامل و با جزئیات به مردم رسانده شود.

۲. درایت غدیر: فهم صحیح و عمیق پیام غدیر ضروری است. باید بدانیم که مقصود اصلی پیامبر اکرم (ص) از واقعه غدیر چه بوده و بر فهم محتوای واقعی آن تمرکز کنیم. عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به تلاش‌های دشمنان برای تحریف و کتمان واقعه غدیر، بر اهمیت مقابله با این تحریفات تأکید کرد. وی مطالعه آثار ارزشمندی چون “المراجعات”، “الغدیر” و “شب‌های پیشاور” را برای همه اقشار جامعه، به‌ویژه طلاب، توصیه کرد.

۳. صیانت غدیر: غدیر در معرض انواع شبهات، دسیسه‌ها و تحریفات قرار دارد و صیانت از آن ضروری است. برگزاری مراسم‌ها و جشن‌های غدیر، همچون عزاداری‌های عاشورا، نقش مهمی در زنده نگه داشتن و حفظ غدیر در تاریخ دارد.

غدیر تاریخی و غدیر عینی در جمهوری اسلامی

آیت‌الله محمدی لائینی به ارتباط بین غدیر تاریخی و غدیر عینی در دوران کنونی اشاره کرد و گفت: “امروز به برکت انقلاب اسلامی، حکومتی شکل گرفته که بی‌شک امتداد غدیر است. نمی‌توان از غدیر تاریخی سخن گفت اما به غدیر عینی که امروز در قالب نظام جمهوری اسلامی محقق شده، بی‌توجه بود یا با آن مخالفت کرد.” وی بر لزوم ایستادگی و حمایت از نظام تأکید کرد.

مسئولان، مبلّغ عملی غدیر باشند

این مسئول بر اهمیت تبلیغ عملی و رفتاری تأکید کرد و تصریح کرد: “مسئولان و کارگزاران نظام علوی باید با عملکرد صحیح خود، مبلّغ غدیر باشند. اگر خدای ناکرده فساد، دزدی یا خیانتی صورت گیرد، به پای نظام ولایی علوی گذاشته می‌شود.”

وی همچنین مردم را به رعایت تقوا و ارزش‌های اسلامی فراخواند و با اشاره به روایتی از امام صادق (ع) که فرمودند: “زینت ما باشید و نه مایه بدنامی ما”، از وضعیت بی‌حجابی و ولنگاری در جامعه انتقاد کرد و بر ضرورت رفتار و عملکردی شایسته یک جامعه غدیری تأکید کرد.

 

 

 

 

 

 

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.