ماندگاری بالا و کاربرد در شرایط بحران

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مازندران با بیان اینکه این شرکت تنها تولیدکننده غذای خشک انجمادی در کشور است، ماندگاری طولانی غذای خشک انجمادی تا چندین سال با حفظ مواد مغذی و آماده‌سازی آسان در عرض چند دقیقه را از مهمترین ویژگی‌های منحصربه‌فرد این‌گونه مواد غذایی برشمرد.

علاء تصریح کرد: در شرایط مواجهه با وقوع بحران‌ها مانند سیل، زلزله و یا در کوهنوردی و طبیعت‌گردی، این محصولات می‌تواند نقش مهمی را در مدیریت مؤثر مواد غذایی مردم گرفتار در بحران ایفا کند و به این شیوه نسبت به تأمین مواد غذائی سبک و با کیفیت و تغذیه سالم اقدام کرد.

در این بازدید، فرآیند رعایت استانداردهای بهداشتی، ایمنی و کیفی محصولات این مرکز در مراحل تولید، آزمایشگاه، فریز درایینگ (خشک کردن انجمادی) و بسته‌بندی از نزدیک مورد ارزیابی و بررسی قرار گرفت.