مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری مازندران تاکید کرد:
سمیه کریمی-صدای نکا؛ جواد مولائی قراء مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری مازندران امروز در بازدید سرزده از کارخانجات آرد استان در راستای نظارت و ارزیابی وضعیت موجود در حوزه تأمین، بر ضرورت تأمین پایدار مواد اولیه، بهبود فرآیندهای تولید، رعایت استانداردهای بهداشتی و افزایش هماهنگی بین دستگاههای اجرایی مرتبط تأکید کرد و نکات لازم در حوزه سلامت و بهداشت مواد غذایی را در روند تولید آرد مورد توجه قرار داد.
ذخیرهسازی و تولید آرد در استان مازندران وضعیت ذخائر گندم، روند تولید آرد، فرآیندهای مرتبط با کیفیت محصولات تولیدی و نحوه فعالیت کارخانجات مورد بررسی دقیق قرار گرفت.
همچنین موضوعات مهمی همچون پیگیری برای ازسرگیری واردات گندم از بنادر شمالی با هدف تأمین گندمهای با کیفیتتر جهت ارتقاء سطح کیفی تولید آرد در استان، مطرح شد.
این بازدید در راستای سیاستهای نظارتی و حمایتی استانداری مازندران برای ارتقاء زنجیره تأمین آرد و نان در استان صورت گرفت و تصمیمگیریهای لازم برای پیگیری مسائل مطرحشده، در دستور کار دستگاههای ذیربط قرار گرفت.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰