مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس:

برگزاری 10 هزار محفل روایتگری دفاع مقدس در مازندران هدف‌گذاری شد

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس مازندران گفت: در سال آینده ۱۰ هزار محفل روایتگری هدفگذاری کردیم.
تاریخ انتشار : یکشنبه ۲۶ اسفند ۱۴۰۳ - ۳:۰۲
کد خبر : 5783

سمیه کریمی-صدای نکا؛سرهنگ «محمدحسن سلامی شامگاه شنبه در همایش مسئولین دفاتر حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس در شهرستان‌های استان مازندران در فرمانداری این شهرستان با گرامیداشت ماه رمضان و تبریک میلاد امام حسن مجتبی، از زحمات و تلاش‌های مدیران دفاتر شهرستان‌ها قدردانی و اظهار داشت: کار مسئولان دفاتر حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس شهرستان‌ها در مسیر راه شهیدان و زنده نگه داشتن ارزش‌های انقلابی است و این مجاهدت‌های بزرگ اندوخته اخروی بزرگی هم دارد.

وی افزود: امروز شرایط دشمن و تهاجم دشمن به انقلاب اسلامی بسیار تغییر کرده و دائماً در حال تغییر و پیچیده شدن است بنابراین ما هم نباید در گذشته و روش‌های گذشته بمانیم که اگر ماندیم کار و تلاشمان کم از سر و بی‌اثر می‌شود.

سرهنگ سلامی اضافه کرد: امروز عصر مجازی و هوش مصنوعی است و باید ارزش‌ها و سیره شهدایمان را به روش‌های جذاب، نوین، متنوع و امروزی به جوانان ارائه بدهیم‌ و بروز باشیم.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس مازندران گفت: دفاتر ما اگرچه افتخاری هستند، اما باید دقیق و هوشمند، فعال و تاثیرگذار و فراگیر فعالیت کنند، منظم و کارآمد عمل کنند و نقش آفرین و تاثیرگذار باشند.

وی اذعان داشت: در شهرستان‌ها باید به همه ابعاد و ماموریت‌های دفاع مقدس پرداخته شود.

سرهنگ سلامی خطاب به مسئولین دفاتر تأکید کرد: حوزه گسترده مأموریت‌ها باید در بخش‌های اسناد دفاع مقدس، پیشکسوتان، ادبیات دفاع مقدس، هنری و امور سینمایی، آموزش معارف دفاع مقدس در ادارات و دانشگاه‌ها، روحانیت، زنان، روابط عمومی، فضای مجازی، خبرگزاری و مالی و پشتیبانی باشد و به صورت همگام و متوازن با ماموریت‌ها پیش بروید.

وی در خصوص یادمان‌های شهدای گمنام تصریح کرد: هر کدام از این ۱۸۱ یادمان باید یک مرکز فرهنگی و پایگاه فرهنگی دفاع مقدس باشند. هیئت امنای یادمان‌ها با برنامه عمل کنند و جلسات منظم شهرستانی برگزار کنند. یادمان‌های شهدای گمنام باید مرکز فعال فرهنگی برای انقلاب اسلامی و دفاع مقدس باشد.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس مازندران با بیان اینکه یادمان‌های شهدای گمنام نباید نیمه تمام باشد و باید تکمیل شوند و به موقع مرمت و بازسازی بشوند، گفت: نباید به محدوده یادمان‌ها تعرض شود و باید مراقبت کنید.

وی بر زیباسازی محوطه و اطراف یادمان‌های شهدای گمنام تأکید کرد و افزود: یادمان‌های شهدای گمنام باید جذاب باشند و برای راویان برنامه منظمی داشته باشد.

سرهنگ سلامی با تاکید بر اینکه رهبر معظم انقلاب اسلامی بر برگزاری و گسترش محافل روایتگری تبیینی و خاطره گویی دفاع مقدس خصوصاً جوانان و نوجوانان تاکید و خاطرنشان کرد: پیشکسوتان راوی را در شهرستان‌ها شناسایی کنید و با محوریت مساجد، مدارس و دانشگاه‌ها برای آنها برنامه‌ریزی داشته باشید.

سرهنگ سلامی با بیان اینکه در سال آینده ۱۰ هزار محفل روایتگری هدفگذاری کردیم، گفت: این برنامه‌ها به مناسبت سالروز عملیات‌ها و مناسبت‌های دفاع مقدس با محوریت سپاه و ائمه جمعه برنامه‌ریزی شود.

وی نسبت به سرکشی منظم از پیشکسوتان، جمع‌آوری خاطرات و مصاحبه تاریخ شفاهی آنان تاکید کرد و افزود: این مهم با جدیت و برنامه‌ریزی دقیق و انگیزه محقق خواهد شد.

مدیر کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس مازندران بر جمع آوری اسناد دفاع مقدس رزمندگان پیشکسوتان و ایثارگران تاکید کرد و گفت‌؛ باید نقش شهرستان‌ها، محله‌ها، مساجد، روستا و افراد نقش آفرین در دفاع مقدس، مستندسازی و تبدیل به کتاب فیلم و داستان شود.

وی انتخاب مسئول زنان روحانیت و پیشکسوتان را در دفاتر مهم دانست و بیان کرد باید در ابعاد مختلف برای این سه بخش کار و فعالیت تعریف شود و همه اقشار با برنامه عمل کنند.

سرهنگ سلامی با تاکید بر اینکه باید به جوانان میدان و فرصت بدهیم، گفت: از همه کسانی که برای نشر و ترویج ارزش‌ها تلاش می‌کنند ضمن قدردانی، تشویق و حمایت شوند.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس مازندران با تاکید بر اینکه دفاتر باید در حوزه‌های فرهنگی، ادبی، هنری، مجازی و رسانه‌ای تولیدات داشته باشند، خاطرنشان کرد: در حوزه تدوین کتاب، تولید آثار فرهنگی، فیلم، موشن‌گرافی، موشن‌کمیک، پادکست و… باید اهتمام ویژه به عمل آید و کار در این حوزه تقویت شود.

وی بر برگزاری جلسات شورای هماهنگی حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس به صورت هر دو ماه یک بار تاکید کرد و گفت: این جلسات باید هدفمند و برنامه‌ریزی شده باشد چرا که پایگاه اصلی دفاع مقدس است.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس مازندران با تاکید بر ثبت فعالیت‌های و برنامه‌های دفاع مقدس در سامانه جامع دفاع مقدس افزود: تبلیغات دفاع مقدسی در ورودی شهرها مورد توجه قرار گیرد و نسبت به بروز رسانی تابلو‌های شهری و برون شهری با موضوع دفاع مقدس و شهدا اقدامات لازم را به عمل آورند.

سرهنگ سلامی خاطرنشان کرد: کار در حوزه دفاتر دفاع مقدس مبتنی بر اخلاص، ایمان، معنویت و کار برای رضای خدا محسوب می‌شود.

وی دارا بودن مقبولیت و محبوبیت در نزد مردم و مسئولان را از ویژگی‌های مسئولین دفاتر حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس در شهرستان‌ها عنوان کرد و گفت: دفاتر دفاع مقدس باید ساختار مناسب داشته باشد و از همه ظرفیت‌های شهرستان استفاده کند، پویا، پیگیر و پاسخگو باشد.

انتهای پیام/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.