مدیرکل غله و خدمات بازرگانی مازندران عنوان کرد:
سمیه کریمی-صدای نکا؛ عباسعلی وفائینژاد امروز در جلسه کمیته تعیین سهمیه کارخانجات آرد مازندران برای ماه فروردین آخرین وضعیت تأمین و توزیع گندم، عملکرد کارخانجات و چالشهای موجود مورد بررسی قرار گرفت،ضمن قدردانی از همکاری مطلوب کارخانجات در روند انبارگردانی پایان سال، اعلام کرد: ۲۱ کارخانه آرد استان مورد ارزیابی و عملیات انبارگردانی سالیانه قرار گرفته اند.
وی همچنین از حمایت و اهتمام ویژه استاندار مازندران در تأمین آرد از کارخانجات درون استانی تقدیر کرد و افزود: کیفیت آرد تولیدی در مازندران، اگرچه هنوز ایدهآل نیست اما در مقایسه با سایر استانها در سطح بالاتری قرار دارد و استان مازندران جزو پنج استان برتر کشور در این حوزه محسوب میشود.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی مازندران با تأکید بر اهمیت تأمین گندم باکیفیت برای تولید آرد مناسب، تصریح کرد: تنوع گندم موجود در استان، چالشهایی در فرآیند تولید آرد ایجاد میکند، اما تلاش میشود تا آردی با بالاترین کیفیت ممکن در اختیار نانوایان و شهروندان قرار گیرد.
وی با تأکید بر تسریع بخشیدن به خرید گندم توسط کارخانجات آرد استان در دوره ی پیش رو، بر ضرورت تحویل بهموقع آرد به واحدهای نانوایی نیز تأکید کرد تا در صورت بروز هرگونه اختلال، مشکلی در تامین آرد استان ایجاد نشود.
وفائینژاد با اشاره به ورود مسافران در ایام پایانی سال و لزوم تأمین آرد کافی برای تعطیلات نوروزی گفت: کارخانجات موظفاند تا ۷۰ درصد سهمیه آرد نیمه اول فروردین را تا ۲۰ اسفند تحویل دهند تا وقفهای در عرضه نان به مردم به وجود نیاید.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی مازندران همچنین تاکید کرد: شرکت متولی حملونقل آرد در روزهای پایانی سال و قبل از آغاز موج سفرهای نوروزی، با برنامهریزی دقیق و منسجم، روند توزیع آرد را تسهیل کند و حداقل آرد موردنیاز ۱۰ روزه شهرستانها، بهویژه در غرب استان، از پیش در انبارها ذخیره شود.
وی با اشاره به برخی مشکلات حمل آرد در مناطق صعبالعبور تصریح کرد: باید هرچه سریعتر موانع موجود برطرف شود تا مردم در این مناطق با کمبود آرد و نان مواجه نشوند.
شایان ذکر است در این نشست، گزارشهای بازرسی و نظارت بر کارخانجات آرد استان ارائه شد و عملکرد هر واحد بر اساس شاخصهای تعیینشده ارزیابی و در رتبهبندی نهایی لحاظ گردید و بر همکاری تمامی بخشهای مرتبط برای تأمین پایدار آرد در استان و افزایش کیفیت نان مصرفی مردم تاکید گردید.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰