مدیرعامل شرکت آبفای مازندران با بیان اینکه مازندران به ۹ ذون آبرسانی تقسیم شد،گفت: ۷۰۰ میلیارد تومان از محل تنش آبی برای آبرسانی تخصیص داده شد.
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۳۰ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۰:۰۹
کد خبر : 3167

سمیه کریمی-صدای نکا: بهزاد برارزاده امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه به مناسبت هفته صرفه جویی در مصرف آب، باداشاره به شعار این شرکت رسم ما رسم سقایی است،با زیرساخت ۳ میلیون و ۲۰۰ جمعیت در استان،اظهارداشت: باید به مازندران نگاه ملی شود.

وی نیاز آبی ۱۵ هزار و ۶۷۶ لیتر در استان اعلام کرد و افزود:آب شرب مردم استان از طریق ۷۴۱ حلقه چاه تأمین می‌شود که ۲۴۶ هزار کیلومتر خط انتقال در استان ایجاد شده است.

برارزاده با بیان این که ۳۷ هزار و ۷۰۰ فقره انشعاب سال گذشته به مشترکان داده شده است،تصریح کرد: برای جبران تنش آبی در استان در حال حاضر ۷ هزار میلیارد ریال اعتبار ر نظر گرفته شد و پروژه‌هایی در دست اجرا است.

مدیرعامل شرکت آبفای مازندران با بیان اینکه طرح ملی آبرسانی روستایی در استان در حال اجراست،گفت: در فاز اول ۱۹ مجتمع در قالب ۱۲۸ روستا در دست اجراست همچنین در فاز دوم برای آبرسانی به ۶۰۰ روستا رنامه‌ریزی شده است.

برارزاده به بهره‌مندی از ظرفیت خیرین اشاره و خاطرنشان کرد: اجرای ۲۴۱ کیلومتر لوله گذاری برای آبرسانی به روستاها از برنامه‌ها بوده است.

وی با اعلام اینکه در بخش فاضلاب ۱۸ شهر و یک روستا در مازندران از طرح‌های آب و فاضلاب بهره‌مند هستند، گفت: ۴۴۳ هزار نفر از جمعیت استان را شامل می‌شوند که در حال حاضر ۶ تصفیه خانه فاضلاب در مدار قرار دارد.

مدیرعامل آب و فاضلاب مازندران یکی دیگر از برنامه‌های توسعه شرکت در بخش فاضلاب را توجه به حفظ محیط زیست و ارتقای سلامت عمومی بیان کرد و گفت: این شرکت در دو روستای جویبار و ساری طرح‌های فاضلاب را در دست اجرا دارد.

مدیرعامل آب و فاضلاب مازندران با اظهار اینکه ۳ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر جمعیت در استان وجود دارد گفت: به مازندران باید نگاه ملی شود زیرا ۸۵ درصد نیاز آبی را از چشمه‌ها و چاه‌ها تأمین و ۱۵ درصد از آب‌های سطحی از طریق ۴ تصفیه خانه استفاده می‌شود.

برارزاده به نیاز آبی را برای جمعیت استان را بیش از ۱۵ هزار لیتر در ثانیه ذکر کرد و گفت: در حال حاضر بیش از ۱۳ هزار لیتر در ثانیه منابع تأمین آب داریم و ۱۳۸۹ لیتر در ثانیه دغدغه تأمین آب داریم.

وی با بیان اینکه مازندران به ۹ ذون آبرسانی تقسیم شد،اظهارکرد: ۷۰۰ میلیارد تومان از محل تنش آبی برای آبرسانی تخصیص داده شد.

 

 

 

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.