باتوجه به سفر رئیس جمهور به استان مازندران، متاسفانه شهرستان میاندورود باتوجه به مشکلات مختلف در حوزه برنج، مرکبات، صنعت و تامین آب کشاورزی در برنامه‌های هیأت دولت جایی نداشته و مورد بی‌مهری دولت سیزدهم قرار گرفته است.
تاریخ انتشار : جمعه ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ - ۱۵:۵۵
کد خبر : 2868

سمیه کریمی_صدای نکا: آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی ریاست جمهور کشورمان در دور دوم سفرهای استانی صبح امروز با همراهی اعضای هیأت دولت وارد استان مازندران شد و بازدیدها و برنامه‌های مختلفی در شهرهای مختلف استان توسط وزرا و معاونین رئیس جمهور صورت گرفت.

روز گذشته برنامه‌های سفر اعضای هیأت دولت در شهرهای مختلف استان از سوی استانداری مازندران منتشر شد که قرار بود علی اکبر محرابیان وزیر نیرو به‌عنوان نماینده هیأت دولت در شهرستان میاندورود حضور پیدا کرده و از طرح‌ها و پروژه‌های این شهرستان بازدید کند اما متاسفانه تاکنون این امر محقق نشده و یا حضور وزیر نیرو در این شهرستان به دلایل نامعلوم منتفی شده است.

باتوجه به مشکلاتی که شهرستان میاندورود در حوزه تامین آب اراضی کشاورزی بخش گهرباران داشته و سال گذشته چندین هزار هکتار از اراضی آن کشت برنج نشده؛ این انتظار می‌رفت وزیر نیرو از وضعیت تامین آب این اراضی بازدید کرده و با کشاورزان دیدار داشته باشد.

سد زارم‌رود که آغاز عملیات آن در اردیبهشت سال 1400 به‌صورت ویدئوکنفرانسی توسط رئیس جمهور در دولت دوازدهم آغاز شده بود، یکی دیگر از موضوعات مهم شهرستان میاندورود به‌شمار می‌رود که وزیر نیرو می‌بایست از آن بازدید داشته و نسبت به تامین اعتبار آن اقدام کند اما متاسفانه این سد راه به جایی نبرده و توسط دولت سیزدهم و مسؤولان استانی و نمایندگان مردم ساری و میاندورود در مجلس شورای اسلامی به فراموشی سپرده شده است.

نگرانی کشاورزان و مردم ساری و میاندورود در خصوص سد فینسک یکی دیگر موضوعاتی است که وزیر نیرو و رئیس جمهور در سفر به استان مازندران باید به آن پرداخته و نگرانی‌های کشاورزان و مردم را برطرف کنند.

شهرستان میاندورود قطب کشاورزی استان مازندران در تولید مرکبات و برنج به‌شمار می‌رود که در سفر دولت سیزدهم به استان مازندران این مسئله در هیچ برنامه‌ای از سوی مسؤولان ملی و استانی قرار نگرفته است.

آیا در سفر اخیر رئیس جمهور، معضل فرسوده و سنتی بودن شبکه آب‌رسانی به اراضی کشاورزی شهرستان میاندورود، معضل تامین نهاده‌های کشاورزی، فرسوده بودن ادوات کشاورزی و ضرورت تقویت مکانیزاسیون کشاورزی این شهرستان نباید توسط وزرای نیرو و کشاورزی مورد بررسی قرار بگیرد؟جای تامل اینجاست زمانی که کشاورزان میاندورودی طی سال‌های اخیر با مشکلات مختلفی دست و پنجه نرم می‌کنند و به‌خاطر کم‌آبی و قیمت پایین مرکبات دچار خسارت‌های متعدد مالی شده‌اند، چرا در سفر دولت سیزدهم به استان مازندران هیچ جایی در بازدیدها و حضور وزرای دولت نداشته است؟ یا اینکه فقط در بازدید کوتاه طی مسیر وزیر راه به شهرستان ساری اکتفا شده است.
مشکلات مردم شهرستان میاندورود در جاده گهرباران و اراضی دشت‌ناز که مانع ایجاد میدان در چهارراه ورکلا و ایمن‌سازی این محور شده است چرا در سفر رئیس جمهور به استان مازندران توسط وزرا و یا معاونین رئیس جمهور مورد بررسی قرار نمی‌گیرد؟

چرا کارخانه‌های چل‌الکتریک گهرباران، ریسندگی و بافندگی، نکاچوب و تخته‌سه‌لای شهید رجایی که سال‌ها تعطیل و یا نیمه تعطیل هستند در برنامه احیا کارخانه‌ها توسط دولت سیزدهم قرار ندارد تا در کنار 395 واحد تولیدی و صنعتی احیا شده آنها هم امروز به چرخه تولید و اشتغال بازمی‌گشتند؟

سؤوال مردم، صنعت‌گران و کشاورزان میاندورودی از نمایندگان فعلی و منتخبان آنها در مجلس شورای اسلامی این است که نقش آنها در مطلبه‌گری از دولت در خصوص این بی‌مهری‌ها در سفر اخیر و عدم توجه به مشکلات کشاورزان، باغداران، شالیکاران و کارخانه‌داران چیست؟

 

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.